Post by alalmametfi on Mar 16, 2022 3:42:50 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn German for beginners ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn German for beginners IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz daşlar üçün kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Learn German for beginners 2022 version ▞▞▞
Başlayanlar üçün yaxşı proqramdır, lakin qrammatika yoxdur
Çox xoş
Bu dəhşətlidir
(Android, iPhone, iPad). StudyCat is one of our favourite German learning app for kids. Their educational language learning games will entertain your kids
Çox çox çox çox çox çox çox çox çox çox çox çox super pis proqram.😡😡uşaqlar üçün çox çətindir.😡😡😡😡🤪
Ən pis proqram. Heç vaxt quraşdırmayın
Gülməli və maraqlıdır, lakin oyunu oynamaq üçün daha çox rəhbərlik lazımdır. Necə oynanacağını göstərən bəzi mətn istifadəçi interfeysi olmalıdır. Bu, istifadəçi təcrübəsini yaxşılaşdırmağa kömək edəcək.
İfadələrlə kömək yoxdur
Bu proqram mənə heç nə öyrətmir
Hmmm o qədər də yaxşı deyil
Anlamaq asan
Family Mysteries 3: Verbrechen im Kopf Abenteuer pejn
bu yaxşıdır
The good part is that our Android phone can be of great help when it comes to learning a new language, in this case German. Since we have many applications
Kimi
Tətbiq yaxşıdır, lakin sözlər üçün cinsini də göstərməlidir
Ja
Bu zibildir
The 5 best free apps for learning German for all levels - The ...
Sən ciddisən? Bu günə qədər ən pis proqramdır və bunun üçün ən pis səslərə malikdir, heç bir şeyi başa düşə bilmir və hamısı çox təsadüfidir.
Onu idarə etmək üçün çox məşğuldur.
Aprender Alemão Vocabulário Educação jzu
Əla
Alman dilini öyrənmək üçün məqalələr ÇOX vacibdir.
Available on OS as well as Android, from 12 euros per month. Rosetta Stone is presumably the most well-known of all the apps for learning German
Bu proqramı tamamilə sevirəm, amma düşünürəm ki, proses daha yavaş olmalıdır...
Bu proqramı quraşdırmaq mümkün deyil
orta
Alman dilini bir az yavaş öyrənmək çox yaxşıdır, amma şübhəsiz ki, dilçi olmağa daha yaxındır!
yaxşı
Proqramı bəyənmirəm.... Heç kömək etmədi
Ulduzları necə əldə edirsiniz? Amma bundan başqa yaxşıdır
gözəl ♥️
The Fluenz app is a comprehensive German language learning tool that supports beginners and advanced students. Fluenz app courses blend content that focuses on
Bunu sevirəm! Diferent edə biləcəyim yeganə şey, natiqin daha çox elan etməsidir. Bəzi sözlərlə daha yüksək səslə və daha aydın danışın. Bundan başqa, alman dilimi təzələmək və daha çox lüğət öyrənməkdən asılıyam.
Bu əla proqramdır, o, sizə körpədən yetkinliyə qədər öyrədir, amma xahiş etdiyim tək şey lənət sözləri əlavə etməyinizdir, onda mən buna 5 ulduz verəcəyəm
Super proqramdi
Mənim haqqımda çoxlu rəylər yazsanız??? 3 kifayətdir, daha çox UZAĞA OLACAQ!!! Məni itələyin və mən sizi bir anda siləcəyəm.
Bu, çox yaxşı proqramdır, lakin salamlaşmaq kimi yeni şeylərlə yeniləmək lazımdır...lakin istənilən yerdə faydalıdır
What is the best Android app for learning German? - Quora
Aprender Alemão Vocabulário Educação jzu
Məhdud seçimlər və çoxlu reklamlar.
Bu, yaxşı proqramdır, ancaq lüğət öyrənmək üçün
Aprender Alemão Vocabulário Educação ipb
Mmm necə amma çətindir, çünki ingiliscə tərcüməsi mənə kömək etməyəcək😥😥